toplu sms gönderimi

Kullanıcı Adı / Öğrenci No:  
Parola  
 
Beni Unutma:
Şifremi Unuttum
Users Online

Facebook Bil ve Fethet yarışması soruları ve cevapları :

Oyun : Toprak paylaşımı

Kategoriler: Gündelik hayat / Mat ve fizik / Tarih /Coğrafya / Edebiyat / Biyoloji ve Kimya / Spor / Eğlence / Yaşam / Sanat

Sıra no Bil ve Fethet soruları - Genel Kültür Soruları Destekleyen Cevap
 
1 Çin seddi kaç kilometre uzunluğundadır? Toplu sms Cevap : 6000
2 "Apple" firması kaç yılında kurulmuştur? Toplu sms gönderme Cevap : 1976
3 Roma rakamıyla XXV kaç sayısını ifade eder? Toplu sms gönderme programı Cevap : 25
4 Modern olimpiyatlar kaç kez Yunanistanda yapılmıştır. bilgisayardan toplu sms gönderme Cevap : 3
5 Modern olimpiyatlar kaç yılında başlamıştır. excel dosyasından toplu sms gönderme Cevap : 1896
6 Dogaüstü olayları inceleyen bilim aşağıdakilerden hangisidir? ücretsiz toplu sms gönderme Cevap : Metafizik /Parapsikoloji
7 Latince kaç ülkede resmi dil olarak kullanılmaktadır. bedava toplu sms gönderme Cevap : 1
8 1976 yılında olimpiyat oyunları hangi ülkede yapılmıştır. ucuz toplu sms gönderme Cevap : Kanada
9 Deve kusunun kaç dişi vardır? en ucuz toplu sms gönderme Cevap : 0
10 Aşağıdaki filmlerin hangisinde Meltem Cumbul rol almamıştır. bilgisayardan toplu sms  Cevap : Vizontele
11 Mısırın kaç denize sınırı vardır. avea sms kampanyası Cevap :2
12 Şilinin para birimi nedir? bilgisayardan cebe sms Cevap : Pezo
13 Kuran-ı kerim'in en kısa suresi hangisidir? avea sms fiyatları Cevap : Kevser
14 Aşağıdakilerden hangisi baklağillerden değildir? bilgisayardan cebe mesaj Cevap : Mısır
15 Aşağıdakilerden hangisinin bayrağında kırmızı renk yoktur. toplu kısa mesaj Cevap : Brezilya
16 Pablo Pcasso hangi sanat dalında ün yapmıştır. toplu kısa mesaj gönderme Resim
17 Spice Girls'ün albümü ABD de hangi yıl ençok satmıştır. bilgisayardan kısa mesaj gönderme Cevap : 1997
18 Truva, Titanic ve Apollo 13 filmlerine müzik hazırlamış ünlü besteci hangisidir. vodafone kısa mesaj James Horner
19 Kuyruklu pianoda kaç ayak vardır. sms programı Cevap : 3
20 Erişkin 1 Mayıs sineği kaç gün yaşar. sms gönderim programı Cevap : 7
21 Türkmenistan bayrağında kaç yıldız vardır. sms gönderim Cevap : 5
22 Resmi tarih kayıtlarına göre Seyit onbaşının sırtladığı mermi kaç kilogramdır? Toplu sms 276
23 Homerosun ilyada destanı kaç bölümden oluşmaktadır? toplu mesaj Cevap :24
24 Fransadaki Empire State binası kaç metredir. toplu mesaj gönderme Cevap :381
25 Shrek in en yakın arkadaşı ne tür bir hayvandır? ücretsiz sms Cevap : Eşşek
26 Lost dizisi kaç sezon oynamıştır? turkcell sms paketi Cevap : 6
27 Çöl tilkisinin ana habitat alanı aşağıdakilerden hangisidir? turkcell sms kampanyası Cevap : Afrika
28 Hititler'de ana kraliçe ne olarak adlandırılır? Toplu sms Tavananna
29 Menkul olmayan malların sınırlarını kağıt üzerine aktarması aşağıdakilerden hangisidir? turkcell sms gönderme Cevap : Kadastro
30 Pastırmasıyla ünlü ilimiz aşağıdakilerden hangisidir. turkcell mesaj kampanyası Cevap : Kayseri
31 Aşağıdakilerden hangisinde süt ve süt ürünleri bulunmaz turkcell sms fiyatları Cevap: Pilav
32 Cahit ARF'ın kaç TL lik banknotun arkasında resmi vardır? turkcell sms kampanyaları Cevap : 10
33 Aşağıdaki ölçü birimlerinden kilogram neyi ölçer? toplu mesaj turkcell Cevap : Kütle
34 Neon lambası hangi yıl icat edilmiştir? toplu sms turkcell Cevap : 1910
35 Aşağıdaki ülkelerden parabirimini dolar olarak kullanan ülke hangisidir? türkcell toplu sms gönderme Cevap : Yeni Zellanda
36 "... on kısmetle gelir birini yer dokuzunu bırakır" sözünde boş bırakılan yere ne gelir? turkcell kısa mesaj Cevap : Misafir
37 Elektrikte I ile simgelenen birim nedir? vodafone sms paketi Cevap :Akım şiddeti
38 SSCB hangi yıl savaş ilan etmeden Finlandiaya saldırmıştır. vodafone sms kampanyası Cevap : 1939
39 Klasik osmanlı mimarisini yansıtan evleriyle UNESCO tarafından Dünya Mirasları listesine eklenen ilçemiz hangisidir. vodafone sms gönderme Cevap : Safranbolu
40 Neşet Ertaş kaç yılında doğmuştur. en ucuz toplu sms gönderme 1943
 
41 Atatürk kaç yıl cumhurbaşkanlığı yapmıştır. vodafone mesaj kampanyası Cevap :15
42 "6 gün .. gece" filminin adını tamamlamak için boş alana hangisi gelmelidir. ucuz toplu sms gönderme 7
43 Yerebatan sarnıcında herbiri 9 metre olan kaç sütun bulunmaktadır. avea sms kampanyaları 336
44 Hangisi Trabzonun ilçelerinden biridir. ücretsiz toplu sms gönderme Akçaabat
45 "Cuma" karekteri hangi eserde geçen karakterdir. vodafone sms fiyatları Cevap : Robinson Crusoe
46 ABD deki "Yellowstone National Park" parkı hangi yıl kurulmuştur. avea sms paketi Cevap : 1871
47 4 eylül 1919 tarihinde toplanan milli konre hangisidir. vodafone sms kampanyaları Cevap : Sivas
48 Hangisi bulaşıcı hastalık degildir. toplu mesaj vodafone Cevap : Kan kanseri
49 Löwenbrau birası hangi ülkede üretilmektedir. toplu sms vodafone Cevap : Almanya
50 18 mayız 2001 tarihinde vefat eden türk doktoru ve yazar kimdir. vodafone toplu sms gönderme Cevap : Türkan Saylan
51 ünlü Müzik gurubu Led zeplinin adını aldıgı zeplin ne tür bir ağaçtır. vodafone kısa mesaj Cevap : Hava
52 Gögüs boşlugunu karın boşlugundan ayıran kas hangisidir. avea sms paketi Cevap :  4
53 Güneş sistemindeki kaç gezegenin halkası vardır. avea sms kampanyası Cevap : resim
54 facebook.com sitesinin ilk adı aşağıdakilerden hangisidir. avea sms gönderme Cevap : thefacebook.com
55 TBMM genel oyla seçilen kaç vekilden oluşur. avea kısa mesaj 550
56 Yunanistan tarihindeki en büyük mali krizi hangi yıl yaşamıştır. Toplu sms gönderme 2010
57 Avatar 2010 yılında kaç dalda oskara aday gösterilmiştir. avea mesaj kampanyası Cevap : 9
58 Hangisi turunçgillerden değildir. avea sms fiyatları Cevap : ayva
59 Kaşağı eserinin kahramanı hangi hastalıktan dolayı ölmüştür. avea sms kampanyaları Cevap : Difteri
60 "şrek 1" hangi yıl gösterime girmiştir. toplu mesaj avea Cevap : 2001
61 Allaha ibatet için yeme içmeden uzak durularak yapılan ibadet hangisidir toplu sms avea Cevap : oruç
62 Karadenizin bitki örtüsü nedir. avea toplu sms gönderme Cevap : orman
63 Ayasofyanın yapımı kaç yıl sürmüştür. avea sms gönderme 40
64 Hangisi çay şekeridir. Toplu sms gönderme programı Sakkaroz
65 Ermenistan ile sınırı olan kaç ilimiz vardır. bilgisayardan toplu sms gönderme 3
66 CD kısaltmasının açılımı nedir. avea kısa mesaj Cevap : Compack Disk
67 Futbolda penaltı noktası kaleye kaç metre mesafededir. Toplu sms Cevap : 11
68 Gaziantep yöresinin kurabiyesi hangisidir. Toplu sms Cevap : Kahke
69 Bir kilobayte kaç byte eder. Toplu sms gönderme Cevap : 1024
70 ABD de kaç zaman dilimi kullanılır. Toplu sms gönderme programı Cevap : 9
71 Googol sayısında kaç sıfır vardır bilgisayardan toplu sms gönderme Cevap : 100
72 Sylvesterin tüyleri ne renktir. excel dosyasından toplu sms gönderme Cevap : sarı
73 Erzurum hangi taşıyla ünlüdür ücretsiz toplu sms gönderme Cevap : Oltu
74 insanlarda nefes gücünü sağlayan organ hangisidir. bedava toplu sms gönderme Cevap : Akçiğer
75 Sümele Manastırı hangi ilimizdedir. ucuz toplu sms gönderme Cevap : Trabzon
76 "Aç ... kendini buğday ambarında görür" sözünde boş bırakılan yere hangisi gelir. en ucuz toplu sms gönderme Cevap : Tavuk
77 ünlü şairimiz Orhan Veli nin soyadı nedir. bilgisayardan toplu sms  Cevap : Kanık
78 En uzun süre varlığını koruyan türk devleti hangisidir. bilgisayardan cebe sms Osmanlı imparatorluğu
79 insan beyninde kaç ana lob bulunur. bilgisayardan cebe mesaj Cevap : 5
80 10 Santigrat derece kaç fahrenayttır. bedava toplu sms gönderme  
81 Osmanlı devletinde kac padisah hüküm sürmüştür toplu mesaj avea 36
82 Manas destanı kaç bölümden oluşmuştur. toplu kısa mesaj Cevap : 3
83 Tavlada toplam kaç pul vardır. toplu kısa mesaj gönderme Cevap :  30
84 Tef nedir? bilgisayardan kısa mesaj gönderme Cevap : Bir tür çalgı
85 Komutanı korgeneral olan birlik? sms programı Cevap : Kolordu
86 Ultramarin hangi rengin tohumudur sms gönderim programı Cevap : Mavi
87 Windows işletim sisteminde Ctrl+v ne iş yapar. sms gönderim Cevap : Yapıştır
88 Pasifik okyanusu dünyanın yüzde kaçını kaplar. toplu sms avea 35
89 ABD ye bağlı olmasına rağmen sınır komşusu olmayan eyalet hangisidir. toplu mesaj Cevap : Alaska
90 Hangi kuş başını 270 derece döndürebilir. avea mesaj kampanyası Baykuş
91 Çindeki en yüksek buda heykeli kaç metredir. toplu mesaj gönderme Cevap : 72
92 james Bond karakteri kaç yılında yaratılmıştır. ücretsiz sms Cevap : 1953
93 ilk yapay kalp nakli kaç yılında yapılmıştır. turkcell sms paketi Cevap : 1969
94 Tuz gölünün kaç ilimizle sınırı vardır. turkcell sms kampanyası Cevap : 3
95 Hangi spordaki top daha büyüktür. turkcell sms gönderme Cevap : Basketbol
96 Adolf Hiltler hangi yıl ölmüştür. turkcell mesaj kampanyası Cevap : 45
97 Kuveyt hangi kıtada yer alır. turkcell sms fiyatları Cevap : Asya
98 Amerikan futbolunda saha uzunluğu kaç metredir. turkcell sms kampanyaları Cevap : 110
99 Dünyanın en hızlı hayvanı hangisidir toplu mesaj turkcell Cevap : Cita
100 Elektrikte gerilim birimi hangisidir. toplu sms turkcell Cevap : Voltl
101 Sportif dalış derinliği kaç metredir. avea toplu sms gönderme 30
102 Buz devrindeki Diego karakteri hangisidir. türkcell toplu sms gönderme Cevap : Keskin dişli aslan
103 Mavi ve kırmızı rengin karışımından hangi renk elde edilir. turkcell kısa mesaj Cevap : Mor
104 22 Aralık - 20 Ocak tarihlerine denk gelen burç hangisidir? excel dosyasından toplu sms gönderme Oğlak burcu
105 21 Ocak - 19 Şubat tarihlerine denk gelen burç hangisidir? bilgisayardan toplu sms  Kova
106 20 Şubat - 20 Mart tarihlerine denk gelen burç hangisidir? vodafone sms paketi Cevap : Balık Burcu
107 21 Mart - 20 Nisan tarihlerine denk gelen burç hangisidir? vodafone sms kampanyası Cevap : Koç burcu
108 21 Nisan - 20 Mayıs tarihlerine denk gelen burç hangisidir? vodafone sms gönderme Cevap : Boğa burcu
109 21 Mayıs - 21 Haziran tarihlerine denk gelen burç hangisidir? vodafone mesaj kampanyası Cevap : ikizler burcu
110 22 Haziran - 22 Temmuz tarihlerine denk gelen burç hangisidir? vodafone sms fiyatları Cevap : Yengeç burcu
111 23 Temmuz - 23 Ağustos tarihlerine denk gelen burç hangisidir? Vodafone sms kampanyaları Cevap : Aslan burcu
112 24 Ağustos - 23 Eylül tarihlerine denk gelen burç hangisidir? toplu mesaj vodafone Cevap : Başak burcu
113 24 Eylül - 23 Ekim tarihlerine denk gelen burç hangisidir? toplu sms vodafone Cevap : Terazi Burcu
114 24 Ekim - 22 Kasım tarihlerine denk gelen burç hangisidir? vodafone toplu sms gönderme Cevap : Akrep burcu
115 23 Kasım - 21 Aralık tarihlerine denk gelen burç hangisidir? toplu mail gönder Yay burcu
116 Dikiş makinesi hangi yıl icat edilmiştir. toplu posta gönder 1830 / 1846
117 Dikiş makinasını kim icat etmiştir. Dikiş makinasını kim bulmuştur. ekli toplu mail gönderme programı Barthelemy Thimonnier, Elias Howe, Thomas Saint, Walter Hunt, isaac Singer
118 0.6 saat kaç dakikadır. toplu mail gönderme 36
119 Michael jackson hangi yıl janet jackson ile düet yapmıştır. toplu mail 1995
120 şarap milattan önce kaç yılında üretilmeye başlanmıştır. html mail gönderme 3.500
121 insan kalbinde kaç odacık vardır. Ekli mail 4
122 Barack Obama hangi yıl ABD başkanı seçilmiştir. ekli toplu mail gönderme 2008
123 Belleğe ya da diske kaydedilebilecek veri miktarına ne denir. toplu reklam maili gönderme Sığa
124 Mikroskobu bularak ilk mikrobiyolojik incelemeyi yapan bilim adamı kimdir Spam mail Leeuwenhoek
125 Müzik grubu olan Pink Floyd ne zaman kurulmustur. mail gönder 1965
126 Etiopya afrika ülkesi daha güneydedir. bulk mail Etiopya
127 Kara şimşek dizisindeki KITT ne tip bir arabadır. toplu mail programı Pontiak
128 23 Aralık 1930 yılında Menemen olayında şehit edilen yedek subayın adı nedir? toplusms Mustafa Fehmi Kubilay
129 Karaman ilinin kaç komşusu vardır toplumail 3
130 Gotik mimarinin güzide eserlerinden Notre Dame Katedrali hangi şehirdedir. sms ve mail gönderme Paris
131 Kan şekerini düzenleyen ve ayarlayan insülin salgılayan organ hangisidir. avea toplu sms Pankreas
132 "Lavinia" şiiri hangi saişimize aittir. Turkcell toplu sms Özdemir Asaf
133 İspanya fifa dünya kupasına kaç kez katılmıştır. pigeon toplu mail 13
134 Mercedes Benz hangi ülkeye ait araba markasıdır. güvercin toplu mail Almanya
135 Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatının kısaltması hangisidir. pop3 ayarları OECD
136 Shakira hangi yıl doğmuştur outlook mail ayarları 1977
137 "We are champion" şarkısı kime aittir. smtp mail Queen
138 Bürükseldeki atom heykelinin kaç küresi vardır. mail gönderim 9
139 Domuzların kaç dişi vardır. toplu olarak mail göndermek 44
140 Giorgio Armani hangi yıl doğmuştur. çoklu mail 1934
141 Brezilyalı kölelerin 16. yüzyılda ortaya çıkarttıkları spor ve sanat içeren savaş sanatı hangisidir. vodafone toplu sms Capoeira
142 Michael Schumacher F1 yarışlarında ilk hangi yıl dünya şampiyonu olmuştur. toplu reklam maili gönderme 1994
143 Son atletizm de en kısa engelli koşu kaç metredir.   55
144 Stonehenge de kaç taş vardır.   20/43
145 Yıldırım Bayezıd osmanlı İmparatorluğunun kaçıncı padişahıdır.   4
146 Washington kacıncı kuzey enleminde yer alır.   77
147 ingilterenin amblemibnde bulunan hayvan hangisidir.   Aslan
148 Playboy dergisi ilk baskısını nezaman yapmıştır.   1953
149 Kemal Sunalın ölüm sebebi nedir.   Kalp krizi
150 Concorde tipi uçakların son uçuşu enson hangi yıl gerçekleşmiştir.   2003
151 Bir su topu takımı kaç oyuncudan oluşur.   7
152 insan dili kaç farklı tadı algılar   4
153 Ses ile ilgili tüm olayları inceleyen dala ne ad verilir.   Akustik
154 Alfred Hitchcock un (Psycho) "Sapık" filminin ünlü duş sahnesinde kaç adet kamera kullanılmıştır.   70

Sıra No Bil ve Fethet Soruları - Matematik ve Fizik Kategorisi Soruları Detekleyen Cevap
1 Bir dik üçgenin uzun kenarına ne ad verilir Toplu mail gönderme Cevap : Hipotenüs
2 13324 sayısı çeyregine bölündüğünde sonuç kaç olur. toplu mail programı 4
3 Arazide yatay ve düşey açı ölçmeye yarayan aletin ismi nedir? Toplu sms gönderme Cevap : Teodolit / Theodolite
4 Arazide yatay ve düşey açı ölçmeye yarayan aletin adı nedir? Toplu sms gönderme programı Teodolit / Theodolite
5 XXVIII sayısı hangisidir. bilgisayardan cebe mesaj Cevap : 28
6 Vektör nedir? turkcell sms paketi doğrultusu, yönü olan ok
7 Aynı Hacme sahip geometrik cisimlerden hangisinin yüzey alanı daha büyüktür. bilgisayardan toplu sms gönderme Tetrahedron / eşkenar üçgen piramit
8 Aynı hacme sahip geometrik cisimler içerisinde en küçük yüzey alanına hangisi sahiptir. excel dosyasından toplu sms gönderme Cevap : Küre
9 CXLVI sayısı kaça karşılık gelir. turkcell sms fiyatları 146
10  Ölçüsü 360 derece olan açıya ne ad verilir? turkcell mesaj kampanyası Tam açı
11   sms gönderim asya
12   ücretsiz toplu sms gönderme Cevap : Burdur
13   bedava toplu sms gönderme Cevap : Miğfer
14   ucuz toplu sms gönderme Cevap : Kamelya
15   toplu kısa mesaj B ve K vitamini
16   turkcell sms kampanyası astana
17   sms programı kırklareli
18   toplu mesaj gönderme kiriş
19   ücretsiz sms 7333
20   sms gönderim programı ökse otu
21   turkcell sms gönderme güney kutbu
22   bilgisayardan cebe sms teravih
23   bilgisayardan toplu sms  süryani
24   en ucuz toplu sms gönderme Cevap : Sigrid Undset
25   bilgisayardan kısa mesaj gönderme oğuz aral
26   toplu kısa mesaj gönderme kulak

 Bil ve Fethet oyna

Etiketler:bil ve fethet soruları, bil ve fethet soru cevapları, bil ve fethet hileleri, facebook bil ve fethet hileleri, facebook bil ve fethet

 toplu sms

Copyright  2009 © Tav SMS

G.M.K. bulvarı 23/12 Demirtepe KIZILAY ANKARA

www.toplusmstoplumail.com

bilgi@tavsms.com

0535 697 73 81